Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Sportclub AZ

Over het project

De Nederlandse betaald voetbalclub AZ uit Alkmaar en de Zaanstreek, heeft Thereca gevraagd om een design te maken voor de ‘Kees Kist ruimte’ in het AFAS Station. Thereca heeft hiervoor een uniek ontwerp opgemaakt, dat heeft geleid tot een uitdagend en omvangrijk project dat in verschillende fases gerealiseerd zal worden. Een eerste fase is inmiddels uitgevoerd, waarmee de wensen van de AZ-horecavoorzieningen al zijn ingevuld. Met de levering van een fraai afgewerkte uitgiftebalie in combinatie met nieuwe warm- en koud buffetwagens, heeft de aftrap plaatsgevonden voor de nieuwe AZ ‘look and feel’.

DE NIEUWE AZ ‘LOOK AND FEEL’
Voor de nieuwe AZ ‘look and feel’ hebben de designers van Thereca een compleet nieuwe opzet gepresenteerd. Hierin hebben zij de nadruk gelegd op design en grafische hoogstandjes, waardoor sfeer en beleving uiterst gedetailleerd tot uiting komen. Door de toepassing van nieuw kleur- en materiaalgebruik is een typische ‘AZ-uitstraling’ bepaald. De beleving en het gevoel van deze unieke ruimte heeft daarmee een volledig nieuwe dimensie gekregen.

BESTUURSRUIMTE IN WIJDEWORMER
Naast het vertrouwen dat AZ in Thereca heeft gesteld voor de realisatie van de nieuwe uitstraling van de Kees Kist-ruimte, heeft AZ eveneens de nieuwe inrichting van de bestuurskamer op het trainingscomplex van AZ te Wijdewormer aan Thereca uitbesteed. Het ontbrak de bestuurskamer voorheen onder andere aan uitstraling. Door in het design voor deze ruimte elementen toe te passen die bij het AFAS Station ook zijn toegepast, heeft Thereca de bestuurskamer tot een levendige en multifunctionele ruimte gemaakt. De nieuwe AZ ‘look and feel’ komt optimaal tot uiting door de toepassing van eenzelfde kleurstelling en hetzelfde materiaalgebruik. Onder andere de juiste rode accenten in de ruimte en de stalen constructies voor de tafels zijn hiervan mooie voorbeelden.