Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Restaurant IJmond

Over het project

Restaurant ‘De IJmond’ is een begrip in de regio. De gastronomie en de locatie van restaurant ‘De IJmond’ zijn superieur. Thereca heeft het gevoel van de regio en gastronomie samen gebracht in een stijlvol en hoogwaardig interieur met een warme uitstraling. De ware metamorfose heeft het restaurant opnieuw op de kaart gezet.

UNIEKE LOCATIE

Een kop koffie, een lunch of diner, in restaurant ‘De IJmond’ betekenen dan ook eten en drinken op een unieke locatie! Gelegen op een eenzaam duin tussen strand en pieren, biedt het een fantastisch uitzicht over het water en de bedrijvigheid in de haven. Het terras en restaurant kijken uit op de cruiseterminal, waar grote witte schepen vol gasten aanmeren. Een blik naar rechts brengt het sfeervolle, unieke uitzicht op het Noordzeekanaal en Forteiland in beeld.

HET ONTWERP

Het ontwerp van Thereca viel gelijk in de smaak bij de eigenaren en de zeer trouwe gasten. Thereca heeft de passie van de eigenaren en de grote kracht van het restaurant gecombineerd in een smaakvol, opvallend en uitnodigend interieur. De keuken van het restaurant was een grote inspiratiebron voor onze ontwerpers. De eigenaren van restaurant ‘De IJmond’ hebben aangegeven dat ze veel waarde hechten aan een aantal oorspronkelijke elementen van de inrichting. Daarom zijn de originele Tiffany lampen ook deel geworden van het nieuwe ontwerp.

Thereca heeft dit bijzondere turn-key project naar volle tevredenheid van de klant uitgevoerd en afgerond! Het is een grote ‘woonkamer’ waar het goed toeven is met de beste gerechten en mooiste wijnen. Zowel het zakelijke als het informele, komen samen in deze unieke ambiance!