Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Roscom

‘Hoe dan wel!’, dat is het motto van Roscom. Wil het niet linksom, dan wel rechtsom.

Dit is de mind-set van de complete organisatie. Roscom helpt mensen verder, creëert en onderhoud relaties tussen mens en merk.

Roscom is een promotiebedrijf uit Zwolle. Het bedrijf biedt tal van mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten aan een bedrijf te binden. Het bedrijf is veelal bezig met persoonlijk klantcontact en voeren acties uit voor grote bedrijven en merken. Roscom is hiernaast ook actief bezig met het opleiden van nieuwe collega’s. Hier leren ze de (Roscom) filosofie, service verlenen, verkoop, lichaamshoudingen en lichaamstaal. Een bedrijf waar je wilt werken, deels ook door de inspirerende werkomgeving die Roscom aan haar personeel biedt.

Voor de uitbreiding van het pand in Zwolle mocht Thereca mee denken in de realisatie hier van. Het diende een plek te worden waar Roscom klanten kan ontvangen met een goed gevoel. Je maakt immers maar één keer een eerste indruk.

De ontmoetingsruimte is de plek voor het personeel om op informele wijze te overleggen of te ontspannen. Deze ruimte heeft een speelse en moderne uitstraling gekregen, waar het mogelijk is te brainstormen met het team bij de scrum wand of een goed gesprek te voeren op de schommels. De groenwand met de LED-letters met de tekst ‘Hoe dan wel’ brengt sfeer en direct het motto naar boven. De vergaderruimte en de kantoren zijn van alle gemakken voorzien en zorgen voor een goede ergonomische werkplek voor het personeel.

De Nick barkruk is een een gestoffeerde kruk met een beuken frame en gesingelde zitting.

Nick 3B

Lumiere

Kiko stoel plus