Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Wonen bij September, locatie Muiden

HomeCategorieënZorgWonen bij September, locatie Muiden

Wonen bij September, locatie Muiden

De twee huizen van September locatie Muiden bevinden zich op het historische Zorglandgoed Hoogerlust, wat ligt aan de Utrechtse Vecht. Het is prachtig gelegen onder de rook van Amsterdam in de landelijke omgeving tussen het historische Muiden en de woonstad Weesp. Op het landgoed zijn dagbestedingsfaciliteiten, een landgoedwinkel en horeca aanwezig. In de nabije toekomst wordt de aangrenzende wijk Weespersluis gerealiseerd, waar voorzieningen komen als winkels, een school en een sporthal.

De twee huizen van September locatie Muiden zijn in bouw gespiegeld en verder zijn de huizen identiek aan elkaar. De huizen zijn dan ook in dezelfde stijl ingericht, echter zijn de kleuren van de huizen wel anders. Woonhuis Weide is ingericht met groen – gele en roze tinten en door het vele zonlicht een fris, warm en open huis geworden. Woonhuis Water is ingericht met blauw – gele tinten en heeft daardoor een koelere uitstraling. De groene begroeiing aan de achterzijde van het huis geeft dit huis een knus gevoel en veilig gevoel.

Hoogerlust

Doordeweeks biedt Zorglandgoed Hoogerlust meerdere activiteiten aan op haar dagbesteding, wat past bij de zorgvraag maar ook bij de talenten van de zorgvrager. Alle activiteiten dragen bij aan de werkzaamheden en de kwaliteit van de boerderij zelf. Zo is er de mogelijkheid om vee te verzorgen (o.a. koeien, kippen, schapen en paarden) en nog veel meer. September Muiden zal in de nabije toekomst ook deel gaan nemen aan de dagbestedings mogelijkheden die Hoogerlust te bieden heeft.

Bekijk hier meer gerealiseerde projecten.