Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Spaarne Gasthuis

HomeCategorieënZorgSpaarne Gasthuis

Over het project

SPAARNE GASTHUIS, HAARLEM

Het Spaarnegasthuis heeft een patientenstoel die heel functioneel is, maar daardoor minder geschikt is voor de kwetsbare oudere patiënt. Aangezien het grootste deel van onze patiënten tot deze groep behoort moesten we daar iets mee. Tevens was een stoel die comfortabel zit en ook voldoet aan de eis van de oudere patiënt. De belangrijkste eis was dat de patiënt voldoende steun kon vinden aan de armleuningen bij het gaan zitten en opstaan. Na uitvoerige testen bleek dit een stoel te zijn met fijne houten armleggers waar de patiënt ook nog een beetje in kon knijpen, dus ergonomische ronde hoeken. De basis standaard stoel van Thereca voldoet aan deze eisen. Vanuit infectiepreventie zijn er een aantal maatwerk afwerkingen aangebracht.

SPAARNE GASTHUIS

Het Spaarne Gasthuis is een modern ziekenhuis met locaties in Hoofddorp en Haarlem. In deze gebouwen vindt u vrijwel alle medisch specialismen.

Alles wat Spaarne Gasthuis doet, start met de wil om samen de best mogelijke zorg te leveren. Thereca heeft samen met Spaarne een stoel ontwikkeld om de best mogelijke zorg mogelijk te maken.

Wietske Forma – Spaarne Gasthuis vertelt:

‘Mijn ervaringen met Thereca zijn zeer positief. Er wordt vanuit de beginfase meegedacht met de gestelde eisen en wensen. Het gehele traject is met veel zorg vanuit Thereca begeleid. Er is goed meegedacht, waardoor we zelf een cateterzak-houder aan de stoel hebben toegevoegd. Dit is een groot bonuspunt voor zowel de patiënt als de verpleging. En, niet onbelangrijk de prijs van de kwalitatief goed stoel is zeer gunstig.’