Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Een warme plek waar ontmoeten centraal staat

Het oude trefpunt van De Wissel in Beetsterzwaag stamde uit de jaren zestig en zeventig en was sterk verouderd. Daarom is het oude Trefpunt gesloopt en is er een nieuw Trefpunt iets verder op het terrein gebouwd. De naam zegt het al, ’t Trefpunt is het punt waar alle cliënten van het zorgdorp elkaar ontmoeten en activiteiten met elkaar doen. De Wissel biedt een warme werk- en leefomgeving voor cliënten met een ernstige meervoudige beperking.

Architecten van het architectenbureau Inbo hebben een prachtig ontwerp gemaakt voor de nieuwe ontmoetingsplek. Thereca kreeg de taak om het project uit te voeren. ’t Trefpunt heeft door de vele ramen zicht op het gehele terrein en op de dierenweide van de locatie. De prominente plek maakt ’t Trefpunt een unieke ontmoetingsplaats.

De ruimtelijke sfeer wordt gecreëerd door de raampartijen en de eiken houten wandpanelen. De grote stamtafel biedt ruimte voor ruim 12 gasten en voelt als de centrale plek van ’t Trefpunt. Tijdens het bezoek aan deze prachtige ontmoetingsplek wordt een hoog zitcomfort geboden door de Melanie stoel met open rug. Dit geheel zorgt voor een warme en gezellige ruimte.

In dit project staan de eerste exemplaren van onze nieuwe Tom stoel te stralen in de vergaderruimtes van deze locatie. De stapelbare stoel in combinatie met de klaptafels zorgen voor een flexibel interieur. Op deze manier kan ’t Trefpunt de ruimtes met gemak multifunctioneel gebruiken.

Thereca Melanie 3ao kuipstoel

Melanie 3AO

Demi-W

Demi

Tom stoel met stalen frame

Tom

Projectadviseur TherecaMeer weten over dit project? Of kunnen we iets voor jouw organisatie betekenen?

Denis Holterman 

Projectadviseur