Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

The Dinner Club

HomeHorecaThe Dinner Club

Een chique en trendy restaurant met mooie gerechten die op eigentijdse manier worden gepresenteerd en toegankelijk is voor iedereen. Dat is The Dinner Club in Emmen.

Het restaurant is een nieuw concept in het centrum van Emmen. Thereca mocht meedenken met het ontwerp voor dit restaurant. Interieurontwerper Jos Wolters heeft de gedachten en ideeën van de opdrachtgever vertaald en inzichtelijk gemaakt in een plan met visuals. Dit gecreëerde plan is vervolgens daadwerkelijk zo uitgevoerd, Thereca mocht hier voor de inrichting produceren en leveren.

Binnen is er plaats voor 100 personen om te komen dineren. Deze plekken worden voornamelijk gecreëerd door het inzetten van de maatwerk Pub bench. Zo zorgen de ronde benches niet alleen voor een chique speelse sfeer, maar ook voor een prettige dynamiek aan de ronde tafels. Aan de rechte treinbanken kan je genieten van de verschillende gerechten onder de graffiti skyline van Emmen. De velours stoffen, het groen en de industriële details geven de zaak een uitnodigende sfeer. Oftewel, The Dinner Club is klaar om haar gasten in de watten te leggen.

Embrace

Kolomtafel

Maatwerkbank