Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Fotografie: Laurent Stevens

TotaalBED

TotaalBED heeft als doel dat heel Nederland lekker slaapt. Met 22 beddenwinkels in Nederland, een uitgebreide collectie en een moderne stijl, willen ze dat doel bereiken. In 1998 richtte vier broers TotaalBED op waardoor het een echt familiebedrijf is. En dat merk je, op de werkvloer heerst een persoonlijke en warme sfeer. Mede dankzij deze sfeer hebben Thereca, de interieurarchitect en TotaalBED prettig en nauw kunnen samenwerken met als resultaat een prachtig project.

Het hoofdkantoor van TotaalBED is gelegen op het bedrijventerrein H2O, naast Thereca. Samen met interieurarchitect Evelien Lulofs, het team van Thereca en medewerkers van TotaalBED is een projectgroep opgericht. Evelien heeft een interieurplan gemaakt en Thereca mocht het plan uitvoeren met maatwerk interieuroplossingen. Ronde vormen en een oosterse sfeer waren twee van de uitgangspunten van het bedrijf. Dit is terug te zien in de kantoren en het restaurant.

De Bubble bank

Passend bij de ronde vormen in het hoofdkantoor, heeft Thereca de Bubble bank ontwikkeld. Deze bank bestaat uit ronde zitelementen die samen de gehele bank vormen. Diepe en warme blauwtinten zorgen ervoor dat de Bubble een oosterse stijl krijgt. Het team van Thereca was zo enthousiast over de Bubble bank dat wij deze ook gelijk hebben geplaatst in ons eigen restaurant op het hoofdkantoor in Hattemerbroek en tevens opgenomen in de collectie.

Kleurgebruik

Door heel het pand komt de kleur blauw terug naar wens van de opdrachtgever. Verschillende tinten blauw worden bij elkaar gecombineerd en zorgen voor een ‘ton sur ton’ uitstraling. De tinten zijn te zien op de muren, banken, plinten, deuren en ga zo maar door. Harmonie wordt op deze manier gecreëerd doordat de kleuren op elkaar aansluiten. In combinatie met lichte en donkere neutrale kleuren, krijgt het hoofdkantoor een unieke en moderne uitstraling.

Bubbelbank hoofdkantoor Totaalbed

Kantoorruimte

Het hoofdkantoor beschikt nu over ruimtelijke werkplekken met comfortabel en ergonomisch meubilair. De grote vergaderruimte heeft een lange ronde maatwerk tafel met blauwe en bruine Uno stoelen. Ronde vormen en ramen aan de buitenzijde geven veel sfeer en licht aan de ruimte en zorgen ervoor dat je tijdens het vergaderen wordt betrokken bij de rest van het kantoor.

Een bijzonder hoofdkantoor die past bij TotaalBED en een familiebedrijf. We zijn blij met de fijne samenwerking en het resultaat.

Projectadviseur Thereca

Wil jij vrijblijvend advies of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Of bel ons op: 038 477 85 60

Vul het onderstaande contactformulier in
en
wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!