Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Van Besouw

Van Besouw werd 180 jaar geleden opgericht door Familie Van Besouw en tegenwoordig staat het bedrijf wereldwijd bekend om het innovatieve lusjestapijt. Van Besouw ontwikkelt en produceert tapijten en karpetten volgens drie unieke processen: breien, weven en tuften. Het familiebedrijf staat voor duurzaamheid en heeft als motto ‘alleen gebruiken wat nodig is’.

Thereca en Van Besouw sloegen de handen ineen voor het herinrichten van het bedrijfsrestaurant. Thereca heeft een ontwerp gemaakt en uniek meubilair mogen produceren en leveren. Het bedrijfsrestaurant is voor Van Besouw een plek waar klanten worden ontvangen en werknemers hun lunch nuttigen en koffie drinken. Daarom is het van belang dat het restaurant stijlvol is ingericht, passend bij de huisstijl van het bedrijf.

Het geproduceerde en geleverde meubilair is uniek om een reden. De tafelbladen bestaan namelijk uit een stukje vakwerk; het logo van Van Besouw is met een verfijnde techniek in het gefineerde tafelblad ingelegd met een notenhoutfineer. Het logo is ook terug te zien in de achterwand die uitgesneden is uit Akopanel, duurzaam materiaal gemaakt van gerecyclede flessen. Op deze manier wordt de identiteit en huisstijl van het familiebedrijf toegevoegd in het interieur.

Speciaal voor Van Besouw heeft Thereca van de Melanie stoel een comfortabele counterstoel gemaakt voor aan het keukenblok. De stoel heeft een geschikte hoeveelheid comfort om een uitgebreide lunch te nuttigen of een klantgesprek te voeren. Voor het behoud van de open sfeer in de ruimte, is het Grid-systeem aan de achterzijde bij de bank geplaatst dat dient als divider voor de gang. Het bedrijfsrestaurant is een fijne en moderne plek geworden waar de identiteit van Van Besouw door de ruimte ademt.

Kuipstoel klassiek

Melanie

Maatwerk wandbank

Maatwerk bank

kolompoot tafel

Flat tafel

Basic sta tafel

Base Sta-tafel

Projectadviseur Jacco Strieker

Wil jij vrijblijvend advies of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Of bel ons op: 038 477 85 60

Vul het onderstaande contactformulier in
en
wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!