Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Victorium

Al eerder heb je Victorium bij ons voorbij zien komen. Naast de inrichting van de sportsbar heeft Thereca ook de sportlounge en de squashruimte mogen voorzien van meubilair, wat samen een sportcomplex vormt. Het multifunctionele sportcomplex is gericht op iedere leeftijd en elk niveau, van recreant tot de professional die op topniveau wil trainen.

De architectuur van Victorium oogt strak en functioneel. In samenwerking met Karin van der Zwaag heeft de studio van Thereca het interieurplan gemaakt voor de sportlounge, squashruimte en sportsbar. Thereca heeft dit ontwerp tevens uit mogen voeren voor deze drie ruimtes.

Bij binnenkomst komt de stijlvolle sfeer in de sportlounge je gelijk tegemoet. De sportlounge is een sfeervolle plek waar sporters en toeschouwers samenkomen. De verschillende soorten zitplekken bieden ruimte voor kleine groepjes en sportteams en vullen de ruimte op een speelse wijze op. De ruime bar is het centrale punt in de lounge. Het ontwerp van de bar heeft strakke en sportieve lijnen en is gemaakt van kwalitatief duurzame materialen. Iets wat past bij het karakter van Victorium. De gehele ruimte omvat maatwerk, waarbij naar alle materialen, kleuren en vormen in het ontwerp is gekeken.

Via de sportlounge loop je zo de squashruimte in. Bij de maatwerk balie kan je je melden voor de baan of kan je een squash uitrusting huren. Tussen de banen is het mogelijk comfortabel tot rust te komen na een goed potje squash of een spel te aanschouwen in een van de Lumiére bankjes.

In Victorium kun je je sportieve hart ophalen. Of je nu ontspannen wilt bewegen, of als de top halen jouw ultieme doel is. Nergens anders vind je zo’n veelzijdige mix van faciliteiten voor topsport, wedstrijdsport en breedtesport. Het gehele sportcomplex van Victorium is een echte aanwinst voor Zwolle en omgeving. Wij zijn trots dat wij mee mochten werken aan de realisatie hiervan.

Cloud barkruk zwart

Cloud barkruk

Canova stoel

Canova

Lumiere hoek zwart

Lumière hoek

Kolomtafel hout

Kolomtafel

Denis Holterman met blauwe blouse.

Wil jij vrijblijvend advies of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Of bel ons op: 038 477 85 60

Vul het onderstaande contactformulier in
en
wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!