Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Victorium

Victorium Sportsbar

De eerste plannen voor Victorium komen in 2015 van de Zwolse ondernemers en sportliefhebbers Marc Huitink, Gerrit Jansen en Mark van Buiten. Als enthousiast supporter van de stad Zwolle is hun idee dat bij de ambities van de groeiende stad ook sportaccommodaties op niveau horen. Het multifunctionele sportcomplex is gericht op iedere leeftijd en elk niveau, van recreant tot de professional die op topniveau wil trainen. 

De drie initiatiefnemers ontwikkelen plannen voor een groot sportcomplex met een heel divers aanbod. Doel is een topsportklimaat maar ook alle ruimte voor breedtesport, sportmedische zorg en sportonderwijs. Een uniek totaalconcept, met de focus op een gezonde lifestyle. Ambitie uitstralend, maar ook een gastvrije ontmoetingsplek. En met prima voorzieningen voor eten en drinken. Victorium heeft eind vorig jaar haar deuren geopend voor de sporters.

De architectuur van Victorium oogt strak en functioneel. In samenwerking met Karin van der Zwaag heeft de studio van Thereca het interieurplan gemaakt voor het sportrestaurant, de squash en de sportsbar. Thereca heeft dit ontwerp tevens uit mogen voeren. De luxe sportsbar van Victorium maakt het totaalconcept compleet. De bar is een unieke en sfeervolle ruimte waar je na kan praten over de wedstrijd of sport kan kijken onder het genot van een drankje. De gehele ruimte omvat maatwerk, waarbij naar alle materialen, kleuren en vormen in het ontwerp is gekeken. Up-to-date, down to earth. Het interieur is van hoge kwaliteit zonder overbodige franje. In het interieurdesign zie je veel blank hout, mooie zachte stoffen en vrolijke kleuraccenten.

De zitplaatsen bieden een hoog comfort aan de gasten en geven de mogelijkheid in grotere en kleinere gezelschappen bij elkaar te zitten. De comfortabele krukken aan de bar zijn speciaal ontwikkeld voor de sportsbar van Victorium en de sfeer wordt afgemaakt met de prachtige groenwand met echte planten. Met de komst van Victorium geeft dit sportieve stukje Zwolle je het gevoel van een echte sportboulevard. Zo is de sportsbar een mooie aanwinst voor regio Zwolle.

Melanie 3AO

Melanie 3ao barkruk

Melanie 3ao Barkruk

Maatwerkbank

Groenwand

Groenwand

Wil je meer weten over het creëren van een fijne werkomgeving? Of kunnen we iets voor jouw organisatie betekenen? 

Michel Westerbeek 

Projectadviseur