Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Wonen bij September, locatie Bodegraven

HomeHOMEPAGEZorgWonen bij September, locatie Bodegraven

SEPTEMBER WONEN LOCATIE BODEGRAVEN

Wonen bij September is een particuliere zorgorganisatie voor ouderen met dementie (in verschillende vormen). De woonhuizen van September staan garant voor een fijne huiselijke omgeving waar liefde, aandacht en betrokkenheid centraal staan.

Dit is bij September locatie Bodegraven dan ook niet anders. Thereca heeft September mogen voorzien van een totaal ontwerp en heeft vervolgens het meubilair mogen leveren. Deze locatie bevindt zich in een levendige woonwijk aan de rand van het centrum. Het nieuwbouwpand is met veel zorg ingericht volgens de normen van September; wonen zoals jij thuis ook zou doen. De zitmeubelen zijn bijvoorbeeld voorzien van speciale stofferingen, geen kunstleder maar stof met de praktische oplossingen van een kunstleder. De houten tafels en kasten geven de ruimte een landelijke touch. Deze meubelen zijn zeer geschikt voor de doelgroep. Zoals bijvoorbeeld de ergonomische armleggers en de gesingelde comfort zittingen. Tevens is er in de huiskamers en gangen veel gebruik gemaakt van accessoires en leuke dingen uit de tijd van de bewoners wat ervoor zorgt dan men zich echt thuis voelt.

Interieurontwerper Rosanne Meester van Thereca verteld; ‘De inspiratie voor het plan heb ik gevonden in de regio. De wens van de klant was het mogelijk maken van huiselijk wonen binnen de regio Bodegraven. Bodegraven bevindt zich in ‘het Groene Hart’ van Nederland, een bosrijke omgeving. De huiskamer met de zachte groene wanden is voorzien van planten en stofferingen met natuurlijke tinten of printjes. Deze elementen komen samen in het prachtige nieuwbouw huis van September en maken het sfeertje huiselijk met een landelijke touch. Een mooie omgeving waar de cliënten zich zeker thuis gaan voelen.’