Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Wonen bij September, locatie Apeldoorn

HomeCategorieënZorgWonen bij September, locatie Apeldoorn

Wonen bij September is een particuliere zorgorganisatie voor ouderen met dementie (in verschillende vormen). De woonhuizen van September staan garant voor een fijne huiselijke omgeving waar liefde, aandacht en betrokkenheid centraal staan.

Dit is bij September locatie Kelvinstraat te Apeldoorn dan ook niet anders. Thereca heeft ook deze locatie van September wonen mogen voorzien van een totaal ontwerp en vervolgens het meubilair en raambekleding mogen leveren. Deze locatie bevindt zich in een levendige woonwijk aan de rand van het centrum. Het nieuwbouwpand is met veel zorg ingericht volgens de normen van September; wonen zoals jij thuis ook zou doen. De zitmeubelen zijn bijvoorbeeld voorzien van speciale stofferingen, geen kunstleder maar stof met de praktische oplossingen van een kunstleder. De houten tafels en kasten geven de ruimte een landelijke touch. De meubelen zijn zeer geschikt voor de doelgroep. Zo zijn de stoelen bijvoorbeeld voorzien van ergonomische armleggers en een comfortabele gesingelde zitting. Tevens is er in de huiskamers en gangen veel gebruik gemaakt van accessoires en leuke dingen die voor herkenning zorgen bij de bewoners. Dit brengt het echte thuisgevoel naar boven.

Bij September wonen in Apeldoorn is voor een neutrale lichte groentint gekozen, een natuurlijke en kalmerende kleur. Bij iedere ruimte is daar een kleur aan toegevoegd zoals bijvoorbeeld paars en blauw. Paars is de kleur van wijsheid, kalmte en het stimuleert creativiteit. Blauw straalt vertrouwen en vriendelijkheid uit. Deze kleuren zorgen dat de mensen zich prettig, vertrouwd en fijn voelen in hun nieuwe omgeving.