Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Yardenhuis Schoterhof

HomeHOMEPAGEHospitalityYardenhuis Schoterhof

Met ruim 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna 1 miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie.

Alle locaties worden volgens een vast concept ingericht dat Yarden zelf heeft ontwikkeld. Interieur designer Lionne Kotteman van Decormore bewaakt dit concept en zorgt voor de indeling van de ruimtes. In samenwerking met Lionne en de projectgroep van Yarden is het meubilair en maatwerk met het concept samengesteld. Mooie modellen als de maatwerk banken en de Melanie stoelen geven niet alleen een warme sfeer aan de ruimten, maar brengt ook een hoog comfort met zich mee. De productontwikkeling kwam hierbij ook aan bod. Voor Yarden is er een nieuw metalen frame ontworpen voor de Melanie stoel, waar zelfs een counter versie van gemaakt is!

De kleurkeuze van de ruimtes zijn erg bewust gemaakt, elke kleur vertegenwoordigt een bepaald gevoel. De groene en bruine kleuren in de ontvangstruimte hebben een kalmerende werking. “Groen neemt stress weg, bruin geeft bescherming en beige geestelijke rust, de combinatie geeft een natuurlijke look’’ Het oranje uit de familiekamer en de condoleanceruimte staat voor het verbinden van de mensen.

Wij zijn trots dat we samen met Yarden en Lionne Kotteman mochten werken aan dit prachtige concept. Het concept wordt doorgetrokken naar alle locaties en wordt natuurlijk na elke evaluatie waar nodig aangepast en verbeterd. Thereca heeft de locaties Yardenhuis van Goutum en Yardenhuis Schoterhof nu mogen verzorgen van al het meubilair en maatwerk.

Melanie 3AO Metaal

Tondina

Melanie 3A