Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Yelloo is sinds 1995 gespecialiseerd in het monteren en demonteren van stalen en aluminium steigers, hangbruginstallaties en bouwliften. Met deze verschillende oplossingen op hoogte kunnen deze specialisten u altijd van het juiste advies en het juiste materiaal voorzien: van woonhuizen en kantoorgebouwen tot bruggen, kerk- en watertorens.

Yelloo is dit jaar verhuist van Zwolle naar bedrijventerrein H20 in Hattemerbroek. Het pand is gebouwd met veel industriële materialen zoals; glas, beton, en staal. De inrichting van dit kantoor heeft Thereca mogen verzorgen. Dit ging om; kantoormeubilair zoals kasten, bureaus en bureaustoelen, maar ook stoelen voor de vergaderruimte.

In het interieur is de geel zwarte huisstijl van Yelloo meegenomen. Geel staat voor focus en doelgerichtheid. Naast de kleur geel zijn er veel natuurlijke kleuren gebruikt, boomstamtafels, donkere bruine kasten gecombineerd met zwart. In een omgeving met veel industriële en harde materialen is het van belang te denken aan de akoestiek. Op de kasten is Akopanel toegepast met het logo van Yelloo. Dit is een materiaal gemaakt van gerecyclede petflessen om het geluid te dempen.