Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Zorgaccent ”de Hofkamp” Almelo

HomeCategorieënZorgZorgaccent ”de Hofkamp” Almelo

Zorgaccent ‘de Hofkamp’ in Almelo.

De nieuwe ‘Hofkamp’ ligt aan het Hagenpark, aan de oostrand van de oude binnenstad van Almelo. Zorgaccent is een veelzijdige zorgorganisatie en actief in de zorg voor verschillende zorgbehoevende doelgroepen. De Hofkamp is een nieuwbouwlocatie wat met een knipoog naar de jaren 30 en 40 ontworpen is. Zorgaccent wil binnen locatie de Hofkamp werken vanuit de visie ‘Net als Thuis’.

De architect van het pand ‘Fame’ heeft in samenwerking met de werkgroep van Zorgaccent de kleurstellingen en thema’s bedacht. De 7 thema’s die zijn uitgezocht zijn te herleiden naar stadsdelen van Almelo zoals; centrum, sportstad, waterstad en werkstad. Deze thema’s zijn vertaald in kleuren en in stijlen; retro, modern en landelijk.

Thereca heeft de beste vertaling gemaakt voor het interieur die aansloot op het plan wat ‘Fame’ en de werkgroep gemaakt hebben, hierbij is ook rekening gehouden met de functionele aspecten van de inrichting.

De huiskamers hebben een warme sfeer gekregen, het is een plek als verlengstuk van thuis geworden. De huiselijke sfeer en accessoires uit het verleden geven de cliënten een herkenbaar gevoel, dit draagt bij aan de visie ‘Net als Thuis’. De diversiteit in producten, kleuren en thema’s maakt de Hofkamp een fijne plek om te wonen met een luxe en moderne uitstraling.

Bekijk hier meer gerealiseerde projecten.