Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Zwolse Theaters

HomeHorecaZwolse Theaters

Zwolse Theaters

Theater de Spiegel in Zwolle is een stijlvol theater waar je heen gaat voor een complete avond uit. Bij de Spiegel kan je genieten van grote namen van eigen bodem en internationale producties. Een locatie die de zintuigen prikkelt en regelmatig gebruikt wordt voor intieme meetings, grote congressen en zakelijke events.

De Zwolse Theaters heeft de vraag bij haar partners neergelegd om een voorstel te maken voor het interieur van de nieuwe Rooftopbar. Een prachtige plek waar je kan genieten van een drankje met uitzicht over het mooie Zwolle. In samenwerking met architectenbureau 19 het atelier is er een plan gemaakt voor de invulling hier van. De Rooftopbar dient multifunctioneel gebruikt te kunnen worden. De ruimte is beschikbaar voor verschillende doeleinden. Zo dient het als foyer bar voor de theateravonden en is het af te huren voor feestjes en bijeenkomsten. Een uitnodigende sfeer was het uitgangpunt voor het interieur. Thereca heeft het meubilair mogen leveren voor de ruimte en haar terras. De Zwolse Theaters heeft zelf de bar voorzien van een nieuwe uitstraling.

Naast de Rooftopbar is de Cortegaerdtzaal ook voorzien van nieuw meubilair. Een ruimte die wordt gebruikt voor bijvoorbeeld lezingen, presentaties en andere bijeenkomsten. De Melanie stoelen in deze ruimte hebben een extra chique uitstraling gekregen door de toevoeging van een gefineerde rug aan de achterzijde van de kuip. De kleuren zijn speciaal voor dit project op maat gemengd en gecombineerd met een mooie stoffering. De Zwolse Theaters is weer klaar om haar gasten te ontvangen voor een bijzonder avondje uit en culturele ontmoetingen.

stoel melanie 3ao

Melanie 3AO gefineerd

kolompoot tafel

Kolompoot tafel flat

dual barkruk

Dual Barkruk

Maatwerkbank

Wil je meer weten over het creëren van een fijne werkomgeving? Of kunnen we iets voor jouw organisatie betekenen? 

Michel Westerbeek 

Projectadviseur