Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Projectinrichting voor de hospitality

“Een interieur waarbij gasten de gastvrijheid en een aangename beleving duidelijk kunnen proeven.”

Creëer een sfeervolle omgeving voor jouw gasten

Projectinrichting in de hospitality

Ben je op zoek naar projectinrichting voor jouw hospitality onderneming en het ontzorgen van A tot Z? Bij Thereca kan je terecht voor een inrichtingsontwerp op maat, van advies naar ontwerp en van de realisatie naar productie en service.

Met 150 jaar ervaring in de projectinrichting weten wij als geen ander hoe we jou daarbij moeten helpen. Bij projectinrichting in de hospitality branche is het van belang dat gasten de gastvrijheid en de aangename beleving duidelijk kunnen proeven.

Een goed en inspirerend interieur heeft een groot aandeel in de gehele belevenis van de gasten die jouw hospitality onderneming bezoeken. Het juiste licht en een goede akoestiek zorgen ervoor dat mensen zich prettig voelen in de ruimte, daarnaast is een goed zitcomfort ook erg belangrijk.

Projectinrichting hospitality en horeca door Thereca

PRODUCENT

“Elke dag vertaalt ons team jouw wensen in de productontwikkeling van morgen.”

STUDIO

“Onze creatieve professionals zoeken samen met jou de grenzen van design en functionaliteit op.”

TOTAALPLAN

“Wij bieden een persoonlijke aanpak en complete ontzorging voor jouw interieurproject.”

SERVICE

“Een langere levensduur van de meubelen door preventief service en onderhoud.”

Interieur Victorium - Projectinrichting hospitality en horeca

Tevens dient er rekening te worden gehouden met functionaliteiten van de ruimte en het interieur. Het dient gebruiksvriendelijk, flexibel en hygiënisch te zijn, dit draagt bij aan de effectiviteit van het personeel en natuurlijk aan de beleving van het bezoek van de gast.

Wat je naast het bieden van een fijne avond aan de gasten natuurlijk wil, is een goedlopende zaak. Een bijzonder interieur kan ervoor zorgen dat er over je gepraat wordt. We werken toe naar een inspirerende omgeving waarbij klandizie geactiveerd wordt.

Samenwerkingen met verschillende experts

Als projectinrichter voor de hospitality branche werken we veel samen met onze betrouwbare partners op het gebied van verbeteren van de luchtkwaliteit, planten in jouw hospitality onderneming of geurbeleving. Een ieder met zijn expertise. Wil je hierover geïnformeerd worden, dan nemen wij dit graag mee in ons ontwerp.

Marente
Logo van Marente.

Cees van Duijn - Marente, locatie Gerto

Bij het realiseren van dit project hebben we een prima samenwerking gehad met Thereca. Een goed luisterend oor naar wat wij als Marente wilden realiseren en een prima advies om dit in praktijk te brengen. Ook een compliment voor prima service! Thereca is een fijn bedrijf om zaken mee te doen.

ZORGACCENT

Wibo ten Den - ZORGACCENT

Ik werk graag met vaste partners waarop ik kan vertrouwen, die begrijpen dat het om de bewoners en medewerkers gaat. Thereca kan een dergelijke uitdaging aan, slaagt met Vlag en Wimpel en ontzorgt niet alleen voor en tijdens de inrichting, maar ook de nazorg is prima geregeld. Korte lijntjes en snelle (re)acties. Daar mag je op vertrouwen.

Lentis

Wendy Teisman - Verpleeghuis de Enk

Voor de restyling van onze entree heeft Thereca weer perfect meegedacht en ons geadviseerd. De ontwerpstudio van Thereca verblijdde ons meermalen met een ontwerp waarin onze wensen zichtbaar werden. Iets vooraf kunnen zien geeft net dat beetje extra.

GGNET

Felicia Kuiken - GGNET

De samenwerking met Thereca is erg prettig verlopen, de voorbereidingen in de showroom met onze projectadviseur en de interieurontwerpster Michelle Willems heeft de afdeling als zeer fijn ervaren. De integrale aanpak van Thereca heeft ervoor gezorgd dat de 3 afdelingen elk een eigen sfeer hebben, maar dat het geheel wel bij elkaar past.

Marente
Logo van Marente.

Cees van Duijn - Marente, locatie Gerto

Bij het realiseren van dit project hebben we een prima samenwerking gehad met Thereca. Een goed luisterend oor naar wat wij als Marente wilden realiseren en een prima advies om dit in praktijk te brengen. Ook een compliment voor prima service! Thereca is een fijn bedrijf om zaken mee te doen.

previous arrow
next arrow

GEREALISEERDE HOSPITALITY PROJECTEN

Zwolse Theaters

Het interieur van de nieuwe Rooftopbar is verzorgd door Thereca. Een prachtige plek waar je kan genieten van een drankje met uitzicht over het mooie Zwolle.

Victorium

In samenwerking met Karin van der Zwaag heeft de studio van Thereca het interieurplan gemaakt voor het sportrestaurant, de squash en de sportsbar. Thereca heeft dit ontwerp tevens uit mogen voeren.

The Dinner Club

Het restaurant is een nieuw concept in het centrum van Emmen. Thereca mocht meedenken met het ontwerp voor dit restaurant. Onze studio heeft de gedachten en ideeën van de opdrachtgever vertaald en inzichtelijk gemaakt in een plan met visuals.

Denis Holterman met blauwe blouse.

Wil jij vrijblijvend advies of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

038 477 85 60

Of vul het onderstaande contactformulier in
en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!