Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Projectinrichting Hospitality

Projectinrichting Hospitality

Ben je op zoek naar projectinrichting voor jouw Hospitality gelegenheid en ontzorging van A tot Z? Bij Thereca kan je terecht voor een inrichtingsontwerp op maat, van het advies naar ontwerp en van de realisatie naar productie en service.

Met 150 jaar ervaring in de projectinrichting weten wij als geen ander hoe we jou daar bij moeten helpen. Bij projectinrichting in de Hospitality is het van belang dat gasten de gastvrijheid en hospitality duidelijk kunnen proeven.

Een goed en inspirerend interieur heeft een groot aandeel in de gehele belevenis van de gasten die jouw Horeca onderneming bezoeken. Het juiste licht en een goede akoestiek zorgen ervoor dat mensen zich prettig voelen in de ruimte, daarnaast is een goed zitcomfort ook erg belangrijk.

Tevens dient er rekening te worden gehouden met de functionaliteiten van de ruimte en het interieur. Het dient gebruiksvriendelijk, flexibel en hygiënisch te zijn, dit draagt bij aan de effectiviteit van het personeel en natuurlijk aan de beleving van het bezoek van de gast.

Wat u naast het bieden van een fijne avond aan de gasten natuurlijk ook wilt is een goedlopende zaak. Een bijzonder interieur kan er voor zorgen dat er over je gepraat wordt. We werken toe naar een inspirerende omgeving waarbij klandizie geactiveerd wordt.

Samenwerkingen met verschillende experts

Als projectinrichter voor de Horeca werken we veel samen met onze betrouwbare partners op het gebied van het verbeteren van de luchtkwaliteit, planten in uw horeca gelegenheid of geurbeleving. Een ieder met zijn eigen expertise. Wil je hierover geïnformeerd worden dan nemen wij dit graag mee in ons ontwerp.

Bekijk onze gerealiseerde horecaprojecten hier in ons portfolio.

Kunnen wij jou helpen met de projectinrichting van jouw Horeca organisatie? Neem gerust contact op of kom eens langs voor een kop koffie in onze showroom in Hattemerbroek. Wij helpen je graag!