Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Projectinrichting Kantoor

Projectinrichting Kantoor

Als projectinrichter voor kantoor kan Thereca jou helpen bij de inrichting van jouw werkruimte. In haar 150 jarig bestaan heeft Thereca de projectinrichting voor kantoren van verschillende organisaties mogen verzorgen. Naast projectinrichter zijn wij tevens producent van meubilair en maatwerk interieurs. Dit biedt voordelen op het gebied van aanpassingen en speciale wensen.

Het zelf inrichten van een kantoor is niet gemakkelijk. Er komt vaak meer bij kijken dan alleen het meubilair, denk aan de vloer, raambekleding, maatwerk en noem maar op. Thereca kan jou het totaalpakket bieden. Wij delen dit proces op in vijf kerntaken, namelijk; advies – ontwerp – realisatie – productie – service. Met deze kerntaken garanderen wij wat wij beloven; het maken van inspirerende leef- en werkomgevingen. Thereca kan je ontzorgen van A tot Z, maar je kan ook klant van Thereca zijn voor alleen een ontwerp of een stoel.

Ontwerp op maat

In welke branche je werkt maakt niet uit, wij maken een ontwerp op maat. Natuurlijk aangepast op de wensen, eisen en huisstijl van het bedrijf. Samen met de studio kijken we naar creatieve oplossingen en naar zaken als akoestiek, verlichting en ergonomie. Kom gerust met speciale wensen en creatieve ideeën, wij staan open voor een uitdaging. Heb je alleen een bureau nodig? Geen probleem. Onze projectadviseurs adviseren je graag.

Ergonomie/gezonde werkplek

Bij het creëren van een werkplek gaat het niet alleen om het uiterlijk van het meubilair. Het is van belang rekening te houden met de ergonomische aspecten die komen kijken bij het aanschaffen van een bureau en bureaustoel. Thereca heeft een breed aanbod aan kantoormeubilair en kan jou adviseren bij de zoektocht naar een passende werkplek. Thereca heeft haar eigen lijn kantoormeubilair, maar je kan ook bij ons terecht voor merken als Palmberg, Interstuhl en Leolux.

Thereca Kantoor - Robin

Samenwerkingen met verschillende experts

Als projectinrichter voor kantoor werken we ook veel samen met verschillende partners met elk zijn of haar expertise. Wil je geïnformeerd worden over de mogelijkheden voor het verbeteren van de luchtkwaliteit, planten op kantoor of geurbeleving? Wij werken samen met betrouwbare partners die we graag meenemen in het plan.

Bekijk onze gerealiseerde projecten hier in het portfolio.

Kunnen wij jou helpen met de projectinrichting van het kantoor voor jouw organisatie? Neem gerust contact op of kom eens langs voor een kop koffie in onze showroom in Hattemerbroek. Wij helpen je graag!