Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Projectinrichting voor kantoren

“Een inspirerende werkomgeving en
een sfeer die past bij jouw organisatie.”

Creëer een fijne werk- en leefomgeving

Projectinrichting voor jouw kantoor

Bij projectinrichting voor kantoor en de zakelijke markt kan Thereca jou helpen bij de inrichting van jouw werkruimte. In ons 150 jarig bestaan heeft hebben wij de projectinrichting voor kantoren van verschillende organisaties mogen verzorgen. Naast projectinrichter zijn wij tevens producent van meubilair en maatwerk interieurs. Dit biedt voordelen op het gebied van aanpassingen en speciale wensen.

Het zelf inrichten van een kantoor is niet gemakkelijk. Er komt vaak meer bij kijken dan alleen het meubilair, denk aan de vloer, raambekleding, maatwerk en noem maar op. Thereca kan jou het totaalpakket bieden. Wij delen dit proces op in vijf kerntaken, namelijk; advies – ontwerp – realisatie – productie – service. Met deze kerntaken garanderen wij wat wij beloven; het maken van inspirerende leef- en werkomgevingen. Thereca kan je ontzorgen van A tot Z, maar je kan ook klant van Thereca zijn voor alleen een ontwerp of een stoel.

Projectinrichting kantoor bij Thereca

PRODUCENT

“Elke dag vertaalt ons team jouw wensen in de productontwikkeling van morgen.”

STUDIO

“Onze creatieve professionals zoeken samen met jou de grenzen van design en functionaliteit op.”

TOTAALPLAN

“Wij bieden een persoonlijke aanpak en complete ontzorging voor jouw interieurproject.”

SERVICE

“Een langere levensduur van de meubelen door preventief service en onderhoud.”

Projectinrichting op kantoor bij Roscall

Ontwerp op maat

In welke branche je werkt maakt niet uit, wij maken een ontwerp op maat. Natuurlijk aangepast op de wensen, eisen en huisstijl van het bedrijf. Samen met de studio kijken we naar creatieve oplossingen en naar zaken als akoestiek, verlichting en ergonomie. Kom gerust met speciale wensen en creatieve ideeën, wij staan open voor een uitdaging. Heb je alleen een bureau of andere kantoorinrichting nodig? Geen probleem. Onze projectadviseurs adviseren je graag.

 

Ergonomie/gezonde werkplek

Bij het creëren van een werkplek gaat het niet alleen om het uiterlijk van het meubilair. Het is van belang rekening te houden met de ergonomische aspecten die komen kijken bij het aanschaffen van een bureau en bureaustoel. Thereca heeft een breed aanbod aan kantoormeubilair en kan jou adviseren bij de zoektocht naar een passende werkplek. We hebben een eigen collectie kantoormeubilair, maar je kan ook bij ons terecht voor merken als Interstuhl en Leolux. We vertellen je graag meer over de projectinrichting voor jouw kantoor.

Samenwerkingen met verschillende experts

Als projectinrichter voor kantoor werken we ook veel samen met verschillende partners met elk zijn of haar expertise. Wil je geïnformeerd worden over de mogelijkheden voor het verbeteren van de luchtkwaliteit, planten op kantoor of geurbeleving? Wij werken samen met betrouwbare partners die we graag meenemen in het plan.

OMEXOM
Logo van Omexom

Hilbrand Brands - Omexom

Wij hebben de samenwerking met Thereca als zeer coöperatief en ‘kritisch’ meedenkend ervaren. Ons nieuwe kantoor is dankzij het ontwerp van Thereca Fit for the Future.

ROSCALL

Bas Potjes - ROSCALL

Door het uitdagende corona jaar hadden we in de realisatie van ons nieuwe telemarketing pand een extreem korte aanloopperiode. Van casco ruimte naar volledig plan, van advies, tips en trucks, meedeinen tot aan realisatie, juist dat is Thereca op en top. Ons Roscall pand is een paradeplaatje geworden door de hulp van Thereca.

LENTIS

Wendy Teisman - Verpleeghuis de Enk

Voor de restyling van onze entree heeft Thereca weer perfect meegedacht en ons geadviseerd. De ontwerpstudio van Thereca verblijdde ons meermalen met een ontwerp waarin onze wensen zichtbaar werden. Iets vooraf kunnen zien geeft net dat beetje extra.

previous arrow
next arrow

Gerealiseerde zakelijke projecten

Roscom

Roscom is een promotiebedrijf uit Zwolle. Het bedrijf biedt tal van mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten aan een bedrijf te binden. Voor de uitbreiding van het pand in Zwolle mocht Thereca mee denken in de realisatie hier van.

Omexom

Omexom werkt samen met klanten om de energietransitie te realiseren. Thereca mocht voor Omexom het nieuwe kantoor voorzien van meer sfeer waardoor de betrokkenheid en bevlogenheid van de medewerkers gestimuleerd werd.

Bunzl

Bunzl is groothandel voor de Food en Non-Food sector. Voor het hoofdkantoor in Arnhem heeft Thereca het meubilair voor de entree, alle zit/sta werkplekken, de expositie ruimte en het restaurant met terras mogen leveren.

Denis Holterman met blauwe blouse.

Wil jij vrijblijvend advies of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Of bel ons op: 038 477 85 60

Vul het onderstaande contactformulier in
en
wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!