Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Projectinrichting Zorg

Projectinrichting Zorg

Als projectinrichter voor de zorg kan Thereca je helpen bij al jouw vragen over het interieur voor een woon-/zorgorganisatie. In haar 150 jarig bestaan heeft Thereca de projectinrichting in de zorg voor verschillende zorginstellingen, verpleeghuizen, ziekenhuizen etc. mogen verzorgen. Naast projectinrichter zijn wij tevens producent van zorgmeubilair en maatwerk interieurs. Dit biedt voordelen op het gebied van aanpassingen en speciale wensen.

Bij interieurs in de zorgsector draait het steeds meer om sfeer en uitstraling. Daarnaast dient het zorgmeubilair praktisch en functioneel te zijn. Natuurlijk met het behoud van de kwaliteit, het comfort en de prijsstelling waar wij om bekend staan. Dagelijks werken wij met deze specifieke eisen in de zorg. We maken gebruik van zorggeschikte materialen, zonder daarbij in te leveren op sfeer en uitstraling. Een goede eerste indruk doet immers veel voor het vertrouwen in de organisatie.

Elke organisatie heeft haar eigen huisstijl. Wij zorgen samen met de commissie van de organisatie en onze studio voor de waarborging van deze stijl, aangepast op de wensen en behoeften van de doelgroep.

Zorg meubelen

Voor de projectinrichting in de zorg heb je te maken met verschillende doelgroepen van zorgbehoevenden. Het zorg meubilair wordt door onze productontwikkeling speciaal ontwikkeld voor deze doelgroepen. Er wordt hierbij rekening gehouden met de verschillende aspecten die komen kijken in zorg, zoals schoonmaak, veiligheid en comfort voor de gebruiker en de verzorgende.

Prikkelende interieurs

Tevens denken we in het ontwerp graag mee over de gehele inrichting, dit betreft de vloer tot het plafond en alles er tussen. Met bepaalde materialen, vormen, geuren, kleuren of geluiden is het mogelijk mensen te prikkelen. Zintuigen hebben een grote invloed op hoe een persoon de omgeving beleeft. Door het prikkelen van de zintuigen kan je mensen inspireren, activeren en motiveren.

Mensen die niet meer thuis kunnen of willen wonen, komen in een nieuwe omgeving, een omgeving die thuis moet worden. Het is van belang de doelgroep te begrijpen om een fijne en inspirerende leefomgeving voor hen te creëren. De combinatie van deskundige adviseurs, een ervaren ontwerpafdeling, een eigen productie en logistiek maakt Thereca tot een unieke partner in de zorg.

Bekijk onze gerealiseerde projecten hier in het portfolio.

Kunnen wij jou helpen met de projectinrichting van jouw zorgorganisatie? Neem gerust contact op of kom eens langs voor een kop koffie in onze showroom in Hattemerbroek. Wij helpen je graag!