Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Projectinrichting
voor de zorg

“Een plek waar het thuisgevoel
van de bewoner centraal staat.”

Creëer een fijne en vertrouwde omgeving voor bewoners

Projectinrichting in de zorg

Als projectinrichter voor de zorg kan Thereca je helpen bij al jouw vragen over het interieur voor een woon-/zorgorganisatie. Een zorginstelling moet voor alle bewoners als een echt thuis aanvoelen. De inrichting van een ruimte draagt hier voor een groot deel aan bij. Wij helpen je graag met het (her)inrichten van een ruimte of een compleet gebouw en selecteren hiervoor het juiste zorgmeubilair. Zo kunnen bewoners zich thuis voelen en kunnen zorgmedewerkers zich écht met de zorg bezighouden.

Zorg van mens tot mens is iets waar wij graag aan bijdragen met onze oplossingen. Samen streven we naar een plek waar het authentiek, warm en persoonlijk aanvoelt. Als projectinrichter voor de zorg helpt Thereca je bij al jouw vragen over het interieur van een woon- of zorgorganisatie. Wij weten als geen ander dat een ruimte naast sfeervol en warm ook praktisch en functioneel kan zijn. Wij werken dagelijks met deze specifieke eisen in de zorg.

Fauteuils in hal bij projectinrichting voor de zorg.

PRODUCENT

“Elke dag vertaalt ons team jouw wensen in de productontwikkeling van morgen.”

STUDIO

“Onze creatieve professionals zoeken samen met jou de grenzen van design en functionaliteit op.”

TOTAALPLAN

“Wij bieden een persoonlijke aanpak en complete ontzorging voor jouw interieurproject.”

SERVICE

“Een langere levensduur van de meubelen door preventief service en onderhoud.”

Projectinrichting zorg voor de gang.

Projectinrichter en producent voor de zorg

In ons 150 jarig bestaan hebben wij de projectinrichting in de zorg voor verschillende zorginstellingen, verpleeghuizen, ziekenhuizen etc. mogen verzorgen. Naast projectinrichter zijn wij tevens producent van zorgmeubelen en maatwerk interieurs. Samen met de organisaties creëren wij dagelijks inspirerende leef- en werkomgevingen met een warm gevoel van thuis.

Zorgmeubelen

Bij projectinrichting in de zorg heb je te maken met verschillende doelgroepen van zorgbehoevenden. Het zorgmeubilair wordt door onze productontwikkeling speciaal ontwikkeld voor deze doelgroepen. Er wordt hierbij rekening gehouden met de verschillende aspecten die komen kijken in zorg, zoals schoonmaak, veiligheid en comfort voor de gebruiker en de verzorgende.

Marente
Logo van Marente.

Cees van Duijn - Marente, locatie Gerto

Bij het realiseren van dit project hebben we een prima samenwerking gehad met Thereca. Een goed luisterend oor naar wat wij als Marente wilden realiseren en een prima advies om dit in praktijk te brengen. Ook een compliment voor prima service! Thereca is een fijn bedrijf om zaken mee te doen.

ZORGACCENT

Wibo ten Den - ZORGACCENT

Ik werk graag met vaste partners waarop ik kan vertrouwen, die begrijpen dat het om de bewoners en medewerkers gaat. Thereca kan een dergelijke uitdaging aan, slaagt met Vlag en Wimpel en ontzorgt niet alleen voor en tijdens de inrichting, maar ook de nazorg is prima geregeld. Korte lijntjes en snelle (re)acties. Daar mag je op vertrouwen.

Lentis

Wendy Teisman - Verpleeghuis de Enk

Voor de restyling van onze entree heeft Thereca weer perfect meegedacht en ons geadviseerd. De ontwerpstudio van Thereca verblijdde ons meermalen met een ontwerp waarin onze wensen zichtbaar werden. Iets vooraf kunnen zien geeft net dat beetje extra.

GGNET

Felicia Kuiken - GGNET

De samenwerking met Thereca is erg prettig verlopen, de voorbereidingen in de showroom met onze projectadviseur en de interieurontwerpster Michelle Willems heeft de afdeling als zeer fijn ervaren. De integrale aanpak van Thereca heeft ervoor gezorgd dat de 3 afdelingen elk een eigen sfeer hebben, maar dat het geheel wel bij elkaar past.

Marente
Logo van Marente.

Cees van Duijn - Marente, locatie Gerto

Bij het realiseren van dit project hebben we een prima samenwerking gehad met Thereca. Een goed luisterend oor naar wat wij als Marente wilden realiseren en een prima advies om dit in praktijk te brengen. Ook een compliment voor prima service! Thereca is een fijn bedrijf om zaken mee te doen.

previous arrow
next arrow

Prikkelende interieurs

Tevens denken we in het ontwerp graag mee over de gehele inrichting, dit betreft de vloer tot het plafond en alles er tussen. Met bepaalde materialen, vormen, geuren, kleuren of geluiden is het mogelijk mensen te prikkelen. Zintuigen hebben een grote invloed op hoe een persoon de omgeving beleeft. Door het prikkelen van de zintuigen kan je mensen inspireren, activeren en motiveren.

Een omgeving die zorgt voor een echt thuisgevoel

Mensen die niet meer thuis kunnen of willen wonen, komen in een nieuwe omgeving, een omgeving die thuis moet worden. Het is van belang de doelgroep te begrijpen om een fijne en inspirerende leefomgeving voor hen te creëren. De combinatie van deskundige adviseurs, een ervaren ontwerpafdeling, een eigen productie en logistiek maakt Thereca tot een unieke partner en projectinrichter in de zorg.

   Moodboards, plattegronden en visuals, zodat je precies weet wat je krijgt;

  Producten die speciaal ontwikkeld zijn voor jouw woon- of zorgorganisatie;

   Zorggeschikte materialen zonder in te leveren op sfeer en uitstraling.

Projectinrichting zorg voor de huiskamer.

Projectinrichting
in de zorg, voor:

   Ouderenzorg (somatiek, PG)

   Dagbesteding

   Multifunctionele ruimtes

   Revalidatieafdelingen

   Ziekenhuizen

   Verpleeghuiszorg

   Gehandicaptenzorg

  GGZ

   Ouderen met dementie

   Jonge mensen met dementie

GEREALISEERDE ZORGPROJECTEN

Hotel IJsselvliedt

Hotel IJsselvliedt in Wezep is een karakteristiek hotel gelegen in een rustgevende omgeving. IJsselvliedt is een accommodatie die volledig is aangepast op senioren en mensen met een zorgvraag.

Talant De Wissel

’t Trefpunt is het punt waar alle cliënten van het zorgdorp elkaar ontmoeten en activiteiten met elkaar doen. De Wissel biedt een warme werk- en leefomgeving voor cliënten met een ernstige meervoudige beperking.

Beweging 3.0 Mariënburg

Mariënburg biedt een warm thuis voor mensen die intensieve zorg nodig hebben. In het woonzorgcentrum zijn 75 mooie en lichte appartementen. Een inspirerende leefomgeving voor Mariënburg pur sang.

Denis Holterman met blauwe blouse.

Wil jij vrijblijvend advies of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

038 477 85 60

Of vul het onderstaande contactformulier in
en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!