Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Projectinrichting Zorg

Creëer een fijne en vertrouwde omgeving voor bewoners

Projectinrichter voor de zorg

Als projectinrichter voor de zorg kan Thereca je helpen bij al jouw vragen over het interieur voor een woon-/zorgorganisatie. Een zorginstelling moet voor alle bewoners als een echt thuis aanvoelen. De inrichting van een ruimte draagt hier voor een groot deel aan bij. Wij helpen je graag met het (her)inrichten van een ruimte of een compleet gebouw en selecteren hiervoor het juiste zorgmeubilair. Zo kunnen bewoners zich thuis voelen en kunnen zorgmedewerkers zich écht met de zorg bezighouden.

Zorg van mens tot mens is iets waar wij graag aan bijdragen met onze oplossingen. Samen streven we naar een plek waar het authentiek, warm en persoonlijk aanvoelt. Als projectinrichter voor de zorg helpt Thereca je bij al jouw vragen over het interieur van een woon- of zorgorganisatie. Wij weten als geen ander dat een ruimte naast sfeervol en warm ook praktisch en functioneel kan zijn. Wij werken dagelijks met deze specifieke eisen in de zorg.

Zorg interieur
Beleefpaneel

Projectinrichter en producent

In ons 150 jarig bestaan hebben wij de projectinrichting in de zorg voor verschillende zorginstellingen, verpleeghuizen, ziekenhuizen etc. mogen verzorgen. Naast projectinrichter zijn wij tevens producent van zorgmeubilair en maatwerk interieurs. Samen met de organisaties creëren wij dagelijks inspirerende leef- en werkomgevingen met een warm gevoel van thuis.

Zorg meubelen

Bij projectinrichting in de zorg heb je te maken met verschillende doelgroepen van zorgbehoevenden. Het zorg meubilair wordt door onze productontwikkeling speciaal ontwikkeld voor deze doelgroepen. Er wordt hierbij rekening gehouden met de verschillende aspecten die komen kijken in zorg, zoals schoonmaak, veiligheid en comfort voor de gebruiker en de verzorgende.

Prikkelende interieurs

Tevens denken we in het ontwerp graag mee over de gehele inrichting, dit betreft de vloer tot het plafond en alles er tussen. Met bepaalde materialen, vormen, geuren, kleuren of geluiden is het mogelijk mensen te prikkelen. Zintuigen hebben een grote invloed op hoe een persoon de omgeving beleeft. Door het prikkelen van de zintuigen kan je mensen inspireren, activeren en motiveren.

Een omgeving die zorgt voor een echt thuisgevoel

Mensen die niet meer thuis kunnen of willen wonen, komen in een nieuwe omgeving, een omgeving die thuis moet worden. Het is van belang de doelgroep te begrijpen om een fijne en inspirerende leefomgeving voor hen te creëren. De combinatie van deskundige adviseurs, een ervaren ontwerpafdeling, een eigen productie en logistiek maakt Thereca tot een unieke partner/projectinrichter in de zorg.

    Moodboards, plattegronden en visuals, zodat je precies weet wat je krijgt;

    Producten die speciaal ontwikkeld zijn voor jouw woon- of zorgorganisatie;

    Zorggeschikte materialen zonder in te leveren op sfeer en uitstraling.

afbeelding site

Kunnen wij jou helpen met de projectinrichting van jouw zorgorganisatie? Neem gerust contact op of kom eens langs voor een kop koffie in onze showroom in Hattemerbroek. Wij helpen je graag!