Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Thereca | Terrascatalogus 2024

De zon laat zich weer steeds vaker zien. Met comfortabel terrasmeubilair zit je niet alleen lekker in het zonnetje, maar neem je buiten ook genoeg frisse lucht op. Een stijlvol terrasmeubel helpt in elke woon- of werkomgeving om je naar buiten te trekken, want lekker naar buiten gaan is goed voor de mens. Wat de reden voor een mooi terrasmeubel maar mag zijn, de nieuwe terrascollectie van Thereca heeft voor iedere woon- of werkomgeving een geschikte invulling.

Vitamine D

De zon brengt meer met zich mee dan een stukje licht. Vitamine D is essentieel voor je gezondheid. Onze terrascollectie voor 2024 biedt een breed scala aan meubels om lekker mee buiten te kunnen zitten. Van comfortabele teakhouten stoelen en boombanken tot stijlvolle terrasstoelen, we hebben alles wat nodig is om een buitenruimte te creëren waar bewoners of werknemers zich op hun gemak voelen.

 

Het is een feestje om buiten te zijn

Wanneer je het terras hebt voorzien van comfortabel terrasmeubilair kan je beginnen met de rest van de aankleding. Naar buiten gaan wordt aantrekkelijker als jouw terras er gezellig en onderhouden bij staat. Met wat leuke decoraties zoals bloemen, kussens en lichtjes kan je het terras omtoveren tot een knusse en uitnodigende plek waar je kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht. Denk ook aan het creëren van voldoende schaduwplekken voor de warme zomerdagen. Planten en bloemen zijn hoogstwaarschijnlijk al aanwezig in de omgeving van jouw terras, maar voeg ze ook toe op het terras. Zij voegen namelijk veel leven en kleur toe aan het terras.

De Thereca terrascatalogus

Kunnen we jouw organisatie helpen bij het vinden van het juiste terrasmeubilair? Download nu de terrascatalogus voor een volledige weergave van onze collectie!
Of neem gerust contact op als je vragen hebt. We helpen je graag.

De Thereca Terrascatalogus van 2024
Denis Holterman met blauwe blouse.

Wil jij vrijblijvend advies of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

038 477 85 60

Of vul het onderstaande contactformulier in
en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!