Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

VACATURE

Commercieel Medewerker Binnendienst

HATTEMERBROEK | VOLTIJD - DEELTIJD (32 - 40 UUR PER WEEK)

Jij weet als Commercieel Medewerker Binnendienst, op de afdeling Front Office, waar de ‘klantreis’ begint. Namelijk bij jou of één van jouw collega’s. Je bent een belangrijke schakel tussen de klant en onze projectadviseurs, interieurarchitecten en – ontwerpers. Binnen de projectleiding, waarbij de regie van onze projecten bij jou en je collega’s ligt, stuur jij de projectadviseur aan, volg je offertes op en zorg je voor een soepele workflow en een warme interne overdracht.

Samenwerking tussen Front Office en Projectadviseur

De regie over interne acties die in het ERP + CRM systeem bijgehouden dienen te worden, liggen bij jou. Jij ziet toe dat deze opgevolgd en gemonitord worden. Je zorgt voor duidelijke kaders en verantwoordelijkheden binnen de projectaanpak en voor de juiste (proces)bewaking.

Voor onze klanten ben jij het aanspreekpunt en help je ze zo goed mogelijk met al hun vragen. Je bent pro-actief, wordt enthousiast van het contact met hen, achterhaalt klantwensen en laat ze kennis maken met onze producten door het verzorgen van een rondleiding door onze showroom. Door goed te luisteren naar de klant weet je samenwerkingen te initiëren, offertes getekend retour te krijgen en afspraken te maken.

Als Commercieel Medewerker Binnendienst zorg je voor een duidelijke briefing van de projecten en vertaal je de ontwerpen naar offertes. Tot slot heb je een actieve rol binnen ons service- en onderhoudsproces en ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van eventuele klachten.

Competenties:

   Overtuigingskracht

   Probleemoplossend vermogen

   Commercieel inzicht

   Organisatorische vaardigheden

   Kennis van ERP + CRM-systemen

   Adviesvaardigheden

   Teamplayer

Eigenschappen:

   Empatisch

   Stressbestendig

   Prestatiegericht

   Enthousiast

   Zelfstandig

Ben je geïnteresseerd in de vacature van Commercieel Medewerker Binnendienst?
Bel ons via 038 477 85 60 of mail jouw CV en motivatie naar hr@thereca.nl.