Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Voorbereiden op de nieuwe
inspirerende leef- of werkomgeving

“Wat kan je doen om het inhuizen en monteren
zo goed mogelijk te laten verlopen? “

Hoe maak je jouw locatie gereed voor het inhuizen en monteren?

Het aanpassen van een omgeving of werkzaamheden op de werkvloer kunnen veel invloeden hebben op bewoners in een zorgomgeving of op werknemers op de werkvloer.

Met het inhuizen en monteren van de Thereca meubelen streven wij er naar zo min mogelijk tot last te zijn op locatie, maar helaas kan het niet altijd zonder op te vallen. Dit betekent dat we zo efficiënt mogelijk willen werken om zo snel mogelijk de prikkels weer weg te nemen. Hiervoor dient een levering zo soepel mogelijk te gaan.

Daarom is het belangrijk dat je als opdrachtgever zo goed als mogelijk voorbereid op deze dag. Maar waar moet je dan aan denken? Er zijn een paar punten waar je rekening mee dient te houden, zodat het logistieke team van Thereca zo soepel mogelijk de inspirerende leef- of werkomgeving van jouw organisatie kan creëren.

Logistiek medewerker

Zijn de onderstaande punten niet te realiseren? Breng ons dan alstublieft op de hoogte.

Een bereikbare locatie

   De locatie dient bereikbaar te zijn middels een verharde weg.

   Een werkende lift, indien aanwezig en het meubilair naar een etage gebracht dient te worden.

Voorbereiden ruimte en omgeving

   De ruimte of de plek waar het nieuwe meubilair geplaatst wordt, dient ontdaan te zijn van het oude meubilair of andere obstakels.

   Het is prettig als personeel op locatie goed op de hoogte is van de werkzaamheden om verwarring te voorkomen en er een persoon is die kan tekenen voor ontvangst.

   Zorg voor een ruimte die verder zo goed als af is (inhuisklaar), om te voorkomen dat de nieuwe meubelen vies worden en/of onnodig dubbel verplaatsen.

   Afhankelijk van de doelgroep kan je als organisatie het beste afwegen of bewoners wel of niet aanwezig kunnen zijn tijdens de (grotere) werkzaamheden.

Zijn er punten waar je tegenaan loopt op de locatie? Of zijn er andere dingen die belangrijk zijn om te bespreken voor de levering? We horen het graag.
Zo zorgen we samen voor een soepele levering en kunnen bewoners en/of medewerkers snel weer door met de dagelijkse activiteiten.

Gerealiseerde projecten

Victorium

In samenwerking met Karin van der Zwaag heeft de studio van Thereca het interieurplan gemaakt voor het sportrestaurant, de squash en de sportsbar. Thereca heeft dit ontwerp tevens uit mogen voeren.

The Dinner Club

Thereca mocht meedenken met het ontwerp voor dit restaurant. Interieurontwerper Jos Wolters heeft de gedachten en ideeën van de opdrachtgever vertaald en inzichtelijk gemaakt in een plan met visuals.

Zwolse Theaters

In samenwerking met architectenbureau 19 het atelier is er een plan gemaakt voor de invulling van de nieuwe rooftopbar van de Zwolse Theaters. Thereca heeft het meubilair geleverd voor de ruimte en het terras.

Projectadviseur Jacco Strieker

Heb je vragen over de voorbereidingen?
Neem dan gerust contact met ons op.

Of bel ons op: 038 477 85 60

Vul het onderstaande contactformulier in
en
wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!