Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

VACATURES

Werken bij Thereca

WIJ CREËREN INSPIRERENDE LEEF- EN WERKOMGEVINGEN

Wil jij meewerken aan het creëren van een inspirerende leef- en werkomgeving? Word deel van een organisatie die beschikt over een ontwerpstudio en productie in eigen beheer. Werk gezamenlijk met het team volgens vijf kerntaken: advies – ontwerp – realisatie – productie – service, en draag bij aan het ontzorgen van A tot Z.

Thereca is projectinrichter voor de zorg, kantoren en hospitality. Bij het inrichten van een ruimte wordt er aandachtig gekeken naar de gebruiker en zijn of haar behoeften. Welke sfeer moet er heersen en wat voor gevoel moet je krijgen in de ruimte? Bij Thereca lever je, naast waarde aan het bedrijf, ook waarde met projectinrichting aan onze klanten.

Al 150 jaar zetten wij ons in als expert op het gebied van projectinrichting en bouwen we samen aan inspirerende projecten. Bij de aanpak van deze projecten hoort ook een fantastisch team van interieur professionals.

Naast het harde werken, zien we jou ook graag tijdens onze gezellige activiteiten met collega’s en/of relaties. Bij Thereca werk je niet alleen, maar behoor je tot een hecht team dat naar elkaar omkijkt en plezier met elkaar heeft.

Drone foto van het Thereca pand.
Thereca_personeel_Daniel_750x750

THERECAFÉ

“Een warm team en mooie feestjes in het Therecafé samen met collega’s en relaties.” – Daniel

Thereca_personeel_Melissa_750x750

UITDAGEND

“Het werk blijft zelfs na 20 jaar uitdagend, elke dag is anders door de steeds nieuwe projecten die we als team creëren.” – Melissa

Arjon zwart wit

TEAMGEVOEL

“Samen met klanten, de collega’s van onze studio, binnendienst en logistiek een project tot een goed einde brengen geeft mij het goede teamgevoel bij Thereca.” – Arjon

Nadia Diepeveen 750x750

RUIMDENKEND

“Naast mijn studie is er veel ruimte om mijzelf te ontwikkelen en wordt er open gestaan voor ideeën en andere inzichten.” – Nadia

2 vacatures

Logistiek medewerker

VACATURE  |  FULLTIME (40 UUR)

Onze logistieke collega’s rijden het hele land door en zijn het visitekaartje van Thereca. Lijkt het je leuk om mee te werken aan de realisatie van onze interieurprojecten?  LEES MEER..

vacature 1

VACATURE  |  VOLTIJD – DEELTIJD (uren in overleg)

Wij bieden een stageplaats vanaf september 2024 voor iemand die graag met ons meedenkt en helpt bij de uitvoering van on- en offline creatieve content.  LEES MEER..

Denis Holterman met blauwe blouse.

Wil jij vrijblijvend advies of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

038 477 85 60

Of vul het onderstaande contactformulier in
en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!