Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Werkwijze

Onze werkwijze
Projectadviseurs zijn het centrale aanspreekpunt voor de prospects en klanten van Thereca. Gedurende het gehele traject fungeert de projectadviseur als schakel tussen de opdrachtgever en de betrokken afdelingen. Met zijn of haar kennis en ervaring kan de projectadviseur uw vragen beantwoorden, oplossingen bieden en twijfels wegnemen.

Verzorgen wij het ontwerp, dan maakt de studio op basis van uw wensen en eisen een inrichtingsplan, dat u een voorstelling geeft van het eindresultaat. U krijgt inzicht in de gebruikte producten, kleuren en materialen en de plaatsing van de verschillende elementen. Desgewenst kan dit plan ook onderdelen als stoffering en groenvoorziening omvatten.

In de realisatiefase stellen wij naast de projectadviseur voor de commerciële begeleiding een projectleider aan voor de planning en coördinatie van productie en plaatsing. De projectleider is het aanspreekpunt voor uw vragen van praktische aard. Hij of zij onderhoudt ook het contact met onze productielocaties. In de met u afgesproken periode verzorgen wij de levering en eventueel ook plaatsing van uw bestelling, inclusief de inname van het verpakkingsmateriaal. U ontvangt de factuur van onze financiële administratie en de projectadviseur blijft beschikbaar als contactpersoon voor de after sales. Uiteraard informeren we ook naar uw bevindingen. Uw complimenten voeden onze passie en uw kritische noten zijn een stimulans voor verdere verbetering.