Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Wie is Thereca?

Thereca is de projectinrichter en fabrikant voor jouw inspirerende leef- en/of werkomgeving, gevestigd nabij Zwolle. Een inspirerende leef- en/of werkomgeving is voor iedereen anders. Wij creëren die omgeving door middel van een vakkundig advies, een eigen ontwerpstudio en productie in eigen beheer.

Hoe ziet die omgeving er voor jou uit?

marente - afbeelding 2

Hoe doen we dat?

Thereca deelt het proces op in vijf kerntaken, namelijk; advies – ontwerp – realisatie – productie – service. Met deze kerntaken garanderen wij wat wij beloven; het maken van inspirerende leef- en werkomgevingen. Deze vijf kerntaken komen samen in een geheel project. Het ontzorgen van A tot Z. Maar één van deze kerntaken kan ook de reden zijn waarom jij klant bent van Thereca, bijvoorbeeld alleen voor een ontwerp of een stoel.

Projectinrichting voor jouw organisatie

Ga je binnenkort bepaalde ruimtes een upgrade geven, of ga je met de organisatie naar een nieuw pand? Dan is het verstandig om vooraf een plan te maken hoe je invulling geeft aan de inrichting. Daarvoor ben je bij projectinrichter Thereca aan het juiste adres.

Thereca heeft 150 jaar ervaring als projectinrichter voor verschillende branches. Wij denken graag mee in de invulling van de inrichting van jouw organisatie. Naast projectinrichter zijn wij tevens producent van meubilair en maatwerk interieurs. Dit biedt voordelen op het gebied van aanpassingen en speciale wensen. Of het nu gaat om de inrichting voor een kantoor, de horeca of de zorg, Thereca helpt je graag.

De inrichting moet passen bij de stijl en identiteit van jouw organisatie. Of het nou een leef- of werkomgeving is, het dient functioneel, aangenaam en inspirerend te zijn. Lees verder wat wij als projectinrichter voor jouw branche kunnen betekenen.

Projectinrichting Zorg

Als projectinrichter voor de zorg kan Thereca je helpen bij al jouw vragen over het interieur voor een woon-/zorgorganisatie. In haar 150 jarig bestaan heeft Thereca de inrichting voor verschillende zorginstellingen en zorgorganisaties mogen verzorgen.

Projectinrichting Kantoor

Het zelf inrichten van een kantoor is niet gemakkelijk. Er komt vaak meer bij kijken dan alleen het meubilair op zijn plek zetten. Thereca kan jou helpen met al je vraagstukken rondom een gezonde en inspirerende werkplek.

Projectinrichting Hospitality

Bij projectinrichting in de horeca is het van belang dat gasten de gastvrijheid en hospitality duidelijk kunnen proeven. Met 150 jaar ervaring in de projectinrichting weten wij als geen ander hoe we jou daar bij moeten helpen.

Laat je inspireren in de showroom

We ontmoeten je graag. Je bent van harte welkom in onze showroom aan de A28 nabij Zwolle. Om je de beste service te garanderen kan je het beste een afspraak maken voor een showroombezoek.

Denis Holterman met blauwe blouse.

Wil jij vrijblijvend advies of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

038 477 85 60

Of vul het onderstaande contactformulier in
en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!