Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Wie is Thereca?

Wie is Thereca?
Als projectinrichter is onze missie het creëren van inspirerende leef- en werkomgevingen. Met een team van projectadviseurs, interieurontwerpers, projectleiders, de binnendienst en de logistiek creëren wij door middel van eigen productie en de studio die omgeving. Een inspirerende leef- en/of werkomgeving is voor iedereen anders. Hoe ziet die omgeving voor jou er uit?

Hoe creëren wij die omgeving?
Thereca creëert die omgeving door middel van vier kerntaken, namelijk; advies – ontwerp – productie – realisatie. Met deze kerntaken garanderen wij wat wij beloven; het maken van inspirerende leef- en werkomgevingen. Deze vier kerntaken komen samen in een geheel project. Het ontzorgen van A tot Z. Maar één van deze kerntaken kan ook de reden zijn waarom jij klant bent van Thereca, bijvoorbeeld alleen voor een ontwerp of een stoel.

Door middel van een inspirerende leef- en werkomgeving, prikkelt Thereca haar klanten tot creativiteit en effectiviteit in het werk en in het leven. Een omgeving waarin je je altijd thuis kunt voelen, of je nu een vergadering hebt op de zaak, een biertje wil drinken in de sportkantine of als demente oudere een nieuw thuis krijgt. Het gaat om de beleving en het gevoel van de omgeving. Die beleving en dat gevoel is onze grootste drijfveer.

Wij delen graag onze kennis en creativiteit. Je bent van harte welkom voor een kopje koffie en een rondleiding in ons nieuwe pand. Of neem een kijkje bij onze referentieprojecten in het portfolio.