Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Image11

ZORGMEUBELEN OUD

Zorgmeubelen met het gevoel van thuis

De zorgmeubelen van Thereca zijn ontwikkeld met oog op functionaliteit en uitstraling. Het creëren van een fijn thuis voor de gebruiker en een prettige werkplek voor de verzorgende staan bij ons voorop. We helpen je graag bij het creëren van die omgeving.

Producent en ontwikkelaar van kwalitatief goed zorgmeubilair

Het vinden van geschikt zorgmeubilair kan lastig zijn. Meubelen voor de zorg dienen de juiste kwaliteit te hebben, afgestemd op de doelgroep van zorgbehoevenden. Daarnaast heeft elke doelgroep heeft zijn eigen wensen en behoeften ten opzichte van het meubilair. Omdat wij veel waarde hechten aan sfeer, huiselijkheid en functionaliteit produceren wij onze eigen collectie zorgmeubelen. Er wordt hierbij rekening gehouden met de verschillende aspecten die komen kijken in zorg, zoals schoonmaak, veiligheid en comfort voor de gebruiker en verzorgende.

Thereca collectie zorgmeubelen

Thereca maakt meubelen geschikt voor de zorg. Deze meubelen voor de zorg dienen aan specifieke eisen te voldoen, denk hierbij aan:

 

Sterke constructies; voor het bieden van de juiste steun

Kwalitatieve materialen; voor comfortabel en veilig gebruik

Ergonomische specificaties; voor de juiste ondersteuning van het lichaam

Geschikte materialen; voor hygiënisch gebruik en onderhoud

Handige technische specificaties; voor de beste arbeidsomstandigheden

 

Nieuwsgierig naar de collectie zorgmeubelen van Thereca?

afbeelding site 02
afbeelding site

Voor wie zijn deze zorgmeubelen?

Er zijn veel verschillende doelgroepen van zorgbehoevenden. Elke doelgroep kent zijn eigen behoeften en voorkeuren. Thereca heeft jarenlange ervaring met meubelen voor:

  • Verpleeghuiszorg
  • Gehandicaptenzorg
  • GGZ
  • Ouderen met dementie
  • Jonge mensen met dementie
  • Ouderenzorg (somatiek, PG)
  • Dagbesteding
  • Multifunctionele ruimtes
  • Revalidatieafdelingen
  • Ziekenhuizen

Meubilair dat past bij de stijl van jouw organisatie

Bij interieur in de zorgsector draait het steeds meer om sfeer en beleving. Mensen die niet meer thuis kunnen of willen wonen, komen in een nieuwe omgeving, een omgeving die thuis moet worden. Samen met de werkgroep van jouw organisatie en de studio van Thereca kunnen we een plan maken wat aansluit bij de wensen van jouw zorgorganisatie. Op deze manier kan je een goed beeld krijgen hoe geschikte zorgmeubelen de sfeer en beleving kunnen versterken.

Op zoek naar zorgmeubelen voor jouw organisatie?

We helpen je graag met het inrichtingsvraagstuk van jouw zorgorganisatie. Neem gerust contact op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek of maak een afspraak voor het bezoeken van de showroom.