Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Zorgmeubelen

“De zorgmeubelen van Thereca zijn ontwikkeld met oog op functionaliteit en uitstraling. Het creëren van een fijn thuis voor de gebruiker en een prettige werkplek voor de verzorgende staan bij ons voorop. We helpen je graag bij het creëren van die omgeving.

Zorgmeubelen met het gevoel van thuis

Producent en ontwikkelaar van kwalitatief goed zorgmeubilair

Het vinden van geschikt zorgmeubilair kan lastig zijn. Meubelen voor de zorg dienen de juiste kwaliteit te hebben, afgestemd op de doelgroep van zorgbehoevenden. Daarnaast heeft elke doelgroep heeft zijn eigen wensen en behoeften ten opzichte van het meubilair. Omdat wij veel waarde hechten aan sfeer, huiselijkheid en functionaliteit produceren wij onze eigen collectie zorgmeubelen. Er wordt hierbij rekening gehouden met de verschillende aspecten die komen kijken in zorg, zoals schoonmaak, veiligheid en comfort voor de gebruiker en verzorgende.

Thereca collectie zorgmeubelen

Thereca maakt meubelen geschikt voor de zorg. Deze meubelen voor de zorg dienen aan specifieke eisen te voldoen, denk hierbij aan:

 

   Sterke constructies; voor het bieden van de juiste steun

   Kwalitatieve materialen; voor comfortabel en veilig gebruik

   Ergonomische specificaties; voor de juiste ondersteuning van het lichaam

   Geschikte materialen; voor hygiënisch gebruik en onderhoud

   Handige technische specificaties; voor de beste arbeidsomstandigheden

 

Nieuwsgierig naar de collectie zorgmeubelen van Thereca?

Fauteuils in hal bij projectinrichting voor de zorg.

FABRIKANT

“De Thereca zorgmeubelen worden met passie en zorg geproduceerd.”

STUDIO

“Interieurplannen worden op maat gemaakt door onze vakkundige studio.”

EXPERTISE

“150 jaar ervaring met de verschillende doelgroepen in de zorg.”

TOTAALPLAN

“Thereca biedt maatwerk en een complete ontzorging van A tot Z.””

Projectinrichting zorg voor de gang.

Voor wie zijn deze zorgmeubelen?

Er zijn veel verschillende doelgroepen van zorgbehoevenden. Elke doelgroep kent zijn eigen behoeften en voorkeuren. Thereca heeft jarenlange ervaring met meubelen voor:

   Verpleeghuiszorg

   Gehandicaptenzorg

   GGZ

   Ouderen met dementie

   Jonge mensen met dementie

   Ouderenzorg (somatiek, PG)

   Dagbesteding

   Multifunctionele ruimtes

   Revalidatieafdelingen

   Ziekenhuizen

Marente
Logo van Marente.

Cees van Duijn - Marente, locatie Gerto

Bij het realiseren van dit project hebben we een prima samenwerking gehad met Thereca. Een goed luisterend oor naar wat wij als Marente wilden realiseren en een prima advies om dit in praktijk te brengen. Ook een compliment voor prima service! Thereca is een fijn bedrijf om zaken mee te doen.

ZORGACCENT

Wibo ten Den - ZORGACCENT

Ik werk graag met vaste partners waarop ik kan vertrouwen, die begrijpen dat het om de bewoners en medewerkers gaat. Thereca kan een dergelijke uitdaging aan, slaagt met Vlag en Wimpel en ontzorgt niet alleen voor en tijdens de inrichting, maar ook de nazorg is prima geregeld. Korte lijntjes en snelle (re)acties. Daar mag je op vertrouwen.

Lentis

Wendy Teisman - Verpleeghuis de Enk

Voor de restyling van onze entree heeft Thereca weer perfect meegedacht en ons geadviseerd. De ontwerpstudio van Thereca verblijdde ons meermalen met een ontwerp waarin onze wensen zichtbaar werden. Iets vooraf kunnen zien geeft net dat beetje extra.

GGNET

Felicia Kuiken - GGNET

De samenwerking met Thereca is erg prettig verlopen, de voorbereidingen in de showroom met onze projectadviseur en de interieurontwerpster Michelle Willems heeft de afdeling als zeer fijn ervaren. De integrale aanpak van Thereca heeft ervoor gezorgd dat de 3 afdelingen elk een eigen sfeer hebben, maar dat het geheel wel bij elkaar past.

Marente
Logo van Marente.

Cees van Duijn - Marente, locatie Gerto

Bij het realiseren van dit project hebben we een prima samenwerking gehad met Thereca. Een goed luisterend oor naar wat wij als Marente wilden realiseren en een prima advies om dit in praktijk te brengen. Ook een compliment voor prima service! Thereca is een fijn bedrijf om zaken mee te doen.

previous arrow
next arrow

Meubilair dat past bij de stijl van jouw organisatie

Bij interieur in de zorgsector draait het steeds meer om sfeer en beleving. Mensen die niet meer thuis kunnen of willen wonen, komen in een nieuwe omgeving, een omgeving die thuis moet worden. Samen met de werkgroep van jouw organisatie en de studio van Thereca kunnen we een plan maken wat aansluit bij de wensen van jouw zorgorganisatie. Op deze manier kan je een goed beeld krijgen hoe geschikte zorgmeubelen de sfeer en beleving kunnen versterken.

 

Op zoek naar zorgmeubelen voor jouw organisatie?

We helpen je graag met het inrichtingsvraagstuk van jouw zorgorganisatie. Neem gerust contact op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek of maak een afspraak voor het bezoeken van de showroom.

Projectinrichting zorg voor de huiskamer.

Zorgmeubelen voor:

   Ouderenzorg (somatiek, PG)

   Dagbesteding

   Multifunctionele ruimtes

   Revalidatieafdelingen

   Ziekenhuizen

   Verpleeghuiszorg

   Gehandicaptenzorg

   GGZ

   Ouderen met dementie

   Jonge mensen met dementie

Gerealiseerde zorgprojecten

Hotel IJsselvliedt

Hotel IJsselvliedt in Wezep is een karakteristiek hotel gelegen in een rustgevende omgeving. IJsselvliedt is een accommodatie die volledig is aangepast op senioren en mensen met een zorgvraag.

Talant De Wissel

’t Trefpunt is het punt waar alle cliënten van het zorgdorp elkaar ontmoeten en activiteiten met elkaar doen. De Wissel biedt een warme werk- en leefomgeving voor cliënten met een ernstige meervoudige beperking.

Beweging 3.0 Mariënburg

Mariënburg biedt een warm thuis voor mensen die intensieve zorg nodig hebben. In het woonzorgcentrum zijn 75 mooie en lichte appartementen. Een inspirerende leefomgeving voor Mariënburg pur sang.

Denis Holterman met blauwe blouse.

Wil jij vrijblijvend advies of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Of bel ons op: 038 477 85 60

Vul het onderstaande contactformulier in
en
wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!