Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Projectinrichting
voor de GGZ

“Een plek waar een thuisgevoel van de bewoner centraal staat.”

"Een veilige omgeving waar de bewoner zich thuis voelt."

Projectinrichting geschikt voor de GGZ

Bij het inrichten van een GGZ instelling wil je als organisatie een fijne en rustgevende plek creëren voor de bewoners. De inrichting van de GGZ instelling moet bijdragen aan het welzijn en de gezondheid van deze bewoners. Het creëren van een veilige omgeving met een warm gevoel van thuis is voor Thereca het uitgangspunt.

 

De omgeving waarin je leeft heeft grote invloed op het welzijn van de mens. Zo ook in een GGZ instelling. Juist voor deze mensen kan een juiste omgeving veel betekenen voor de mentale en fysieke gezondheid. Als projectinrichter voor de GGZ kijken wij naar de totale inrichting van de ruimte. Dit bestaat niet alleen uit meubelen, maar denk hierbij ook aan kleurgebruik, geuren en akoestiek. Deze elementen komen allen samen in een compleet interieurplan wat de studio van Thereca voor jouw organisatie kan realiseren.

Meubilair De Wissel

FABRIKANT

“De Thereca zorgmeubelen worden met passie en zorg geproduceerd.”

STUDIO

“Interieurplannen worden op maat gemaakt door onze vakkundige studio.”

EXPERTISE

“150 jaar ervaring met de verschillende doelgroepen in de zorg.”

TOTAALPLAN

“Thereca biedt maatwerk en een complete ontzorging van A tot Z.””

Meubilair De Wissel

Molestbestendig meubilair voor de GGZ

De meubelen voor een GGZ instelling dienen sterk en veilig te zijn voor de doelgroep. Afhankelijk van de doelgroep wordt een keuze gemaakt voor het meest geschikte meubilair. Molestbestendig meubilair is vaak het uitgangspunt bij het inrichten van een GGZ instelling. Thereca is naast totaalinrichter ook producent van zorgmeubelen. Binnen de collectie is er ruime keuze aan meubels die wel tegen een stootje kunnen en dus molestbestendig zijn. Deze meubelen zijn ontwikkeld met de beste materialen en voorzien van stevige constructies.

Marente
Logo van Marente.

Cees van Duijn - Marente, locatie Gerto

Bij het realiseren van dit project hebben we een prima samenwerking gehad met Thereca. Een goed luisterend oor naar wat wij als Marente wilden realiseren en een prima advies om dit in praktijk te brengen. Ook een compliment voor prima service! Thereca is een fijn bedrijf om zaken mee te doen.

ZORGACCENT

Wibo ten Den - ZORGACCENT

Ik werk graag met vaste partners waarop ik kan vertrouwen, die begrijpen dat het om de bewoners en medewerkers gaat. Thereca kan een dergelijke uitdaging aan, slaagt met Vlag en Wimpel en ontzorgt niet alleen voor en tijdens de inrichting, maar ook de nazorg is prima geregeld. Korte lijntjes en snelle (re)acties. Daar mag je op vertrouwen.

Lentis

Wendy Teisman - Verpleeghuis de Enk

Voor de restyling van onze entree heeft Thereca weer perfect meegedacht en ons geadviseerd. De ontwerpstudio van Thereca verblijdde ons meermalen met een ontwerp waarin onze wensen zichtbaar werden. Iets vooraf kunnen zien geeft net dat beetje extra.

GGNET

Felicia Kuiken - GGNET

De samenwerking met Thereca is erg prettig verlopen, de voorbereidingen in de showroom met onze projectadviseur en de interieurontwerpster Michelle Willems heeft de afdeling als zeer fijn ervaren. De integrale aanpak van Thereca heeft ervoor gezorgd dat de 3 afdelingen elk een eigen sfeer hebben, maar dat het geheel wel bij elkaar past.

Marente
Logo van Marente.

Cees van Duijn - Marente, locatie Gerto

Bij het realiseren van dit project hebben we een prima samenwerking gehad met Thereca. Een goed luisterend oor naar wat wij als Marente wilden realiseren en een prima advies om dit in praktijk te brengen. Ook een compliment voor prima service! Thereca is een fijn bedrijf om zaken mee te doen.

previous arrow
next arrow

Een veilige omgeving creëren met sterke meubelen

Sterke meubelen met een mooie uitstraling die bijdragen aan een fijn thuisgevoel binnen de GGZ instelling. Thereca heeft verschillende meubelen binnen haar collectie die hiervoor in te zetten zijn. Een stalen frame is de basis voor een sterk zitmeubel. Onze Tim en Tom stoelen zijn voorzien van zo’n frame en zijn geheel naar wens in kleur en dessin uit te voeren. In combinatie met een bank of fauteuil uit de Frame collectie creëer je een jonge en trendy uitstraling voor jouw organisatie. Zo is het meubilair binnen jouw organisatie klaar voor intensief gebruik.

 

Ruime collectie meubelen voor de zorg

Thereca heeft een ruime collectie met zorgmeubelen, geschikt voor onder andere verpleeghuiszorg, GGZ, ziekenhuizen en ouderenzorg. Kunnen wij jouw organisatie helpen bij het maken van een compleet interieurplan of bij de keuze voor het juiste meubilair voor jou doelgroep? We helpen je graag. Neem gerust contact op!

Meubilair De Wissel

Projectinrichting
in de zorg, voor:

   Ouderenzorg (somatiek, PG)

   Dagbesteding

   Multifunctionele ruimtes

   Revalidatieafdelingen

   Ziekenhuizen

   Verpleeghuiszorg

   Gehandicaptenzorg

  GGZ

   Ouderen met dementie

   Jonge mensen met dementie

Gerealiseerde zorgprojecten

Hotel IJsselvliedt

Hotel IJsselvliedt in Wezep is een karakteristiek hotel gelegen in een rustgevende omgeving. IJsselvliedt is een accommodatie die volledig is aangepast op senioren en mensen met een zorgvraag.

Talant De Wissel

’t Trefpunt is het punt waar alle cliënten van het zorgdorp elkaar ontmoeten en activiteiten met elkaar doen. De Wissel biedt een warme werk- en leefomgeving voor cliënten met een ernstige meervoudige beperking.

Beweging 3.0 Mariënburg

Mariënburg biedt een warm thuis voor mensen die intensieve zorg nodig hebben. In het woonzorgcentrum zijn 75 mooie en lichte appartementen. Een inspirerende leefomgeving voor Mariënburg pur sang.

Denis Holterman met blauwe blouse.

Wil jij vrijblijvend advies of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Of bel ons op: 038 477 85 60

Vul het onderstaande contactformulier in
en
wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!